FŐMENÜ
MENÜ
2019-03-16

Egyik szemünk sírt, de...

Szombat hajnalban a hazai pályán mindenkire veszélyes Pécs otthonába utaztunk, hogy rendhagyó kezdési időpontban folytassuk az NB I-ért folytatott menetelésünket.

A korai időpont, ahogy vártuk rá is nyomta játékunkra a bélyegét, hiszen az első tíz percben nyolc technikai hibát vétettünk és a csak a jó védekezésünknek köszönhettük, hogy a hazaiak nem húztak el tőlünk. Bár a színvonal nem csapkodta az egeket, a küzdelem és feszültség tapintható volt a pályán, hiszen a hazaiak, tétovázásunkat látva vérszagot érezve belelkesedtek. A félidőt így is egygólos előnnyel zártuk, de érezhető volt, hogy nem vár ránk könnyű második játékrész.

A szünet azonban jót tett nekünk és hamar három gólra növeltük előnyünket, de a hazaiak halogató támadójátéka ellen az eddig jó védekezésünk teljesen hatástalanná vált. A pécsiek ezt jól kihasználták és a kárunkra sokat tévedő játékvezetőkhöz jobban alkalmazkodva a vezetést is visszavették. Stranigg góljaival ugyan nem hagytuk magunkat, de az utolsó percnek mégis egygólos hátránnyal indultunk neki. Szerencsére egy újabb Stranigg bombagól és a kapufánk védése végül megmentett a vereségtől, de a vártalan pontvesztést nem úsztuk meg, ami estére már pontszerzéssé változott, hiszen riválisaink vereségei miatt, ezzel tovább növeltük előnyünket a bajnoki címért folyó harcban.

 

Pécsi VSE - Váci KSE 24-24 (11-12)
Pécs, V: Natkai - Szalay
Váci KSE: Kovács (k) - Nagy 3, Antal 4, Pál 2, Törteli 2, Stranigg 10, Holpert 2, Cs: Ulicsinyi (k), Kocsi, Miklián, Tyiskov, Kökény, Kállai 1, Singely. Edző: Skaliczki László.
Pécsi VSE l.d.: Szabó 7. Edző: Fenyvesi Károly.
Kiállítások: 4 perc ill 2 perc      Hétméteresek: 3/1 ill 0/0


AJáNLOTT VIDEó

 

 

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS

Hely

Csapat

PONT

1

MOL-Pick Szeged 22

2

Telekom Veszprém 20

3

FTC-HungaroControl 14
4 HE-DO B.Braun Gyöngyös 13

5

Grundfos Tatabánya KC 12

6

Csurgói KK 11
7 Balatonfüredi KSE 11

8

Sport36-Komló 10

9

SBS-Eger 9
10 Dabasi KC VSE 7

11

Mezőkövesdi KC 5

12

Budakalász KZRT 4

13

Orosházi FKSE 3

14

Váci KSE 1
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK