FŐMENÜ
MENÜ
2016-07-09

Utánpótlás változások

Egyesületünk a korábbi szezonokhoz képest jelentősebb átalakításokat hajtott végre a szakmai munka területén is.

Az idén várhatóan elkészülő edzőcsarnok adta lehetőséget kihasználva szeretnénk az utánpótlásunkat is a megfelelő színvonalra emelni, hogy körülményeik, teljesítményük és rendszerbe foglalt képzésük megfeleljen az első osztály elvárásainak.

Mindezeket figyelembe véve az ideiglenes megoldásokat követően 3 évre Gúnya Péterre bíztuk az utánpótlás szakmai igazgatói pozíciót, melyet Zsiga Gyula mesteredző szakmai kontrollja alatt tölt be a jövőben. Péter helyettese Kotormán Attila lesz, aki a szakmai munka mellett a szervezésben is segíti az egyesület életét.

A vezetés és szervezés mellett az edzők állományának frissítése is megtörtént, így a  már eddig is az egyesületben dolgozók (Sebestyén Gyula, Nemes Tibor, Horváth László, Tóth Árpád, Kata Roland) mellett a Váci KSE-ben dolgozik tovább Fülöp Andrea, aki városunk női csapatának volt kiemelkedő játékosa illetve csapatot és edzői feladatot is kap több  jelenleg is aktív első osztályú játékosunk (Császár Ferenc, Tyiskov Mihály, Koller Tamás, Vitáris Norbert, Munkácsi Robin).


AJáNLOTT VIDEó

 

 

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS

Hely

Csapat

PONT

1

MOL-Pick Szeged 22

2

Telekom Veszprém 20

3

FTC-HungaroControl 14
4 HE-DO B.Braun Gyöngyös 13

5

Grundfos Tatabánya KC 12

6

Csurgói KK 11
7 Balatonfüredi KSE 11

8

Sport36-Komló 10

9

SBS-Eger 9
10 Dabasi KC VSE 7

11

Mezőkövesdi KC 5

12

Budakalász KZRT 4

13

Orosházi FKSE 3

14

Váci KSE 1
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK