FŐMENÜ
MENÜ
2016-08-14

Gólszegény iramjáték

A pénteki, Fradi elleni edzőmeccset követően, szombaton egy másik bajnoki osztályba (és korosztályba) tartozó ellenfél látogatott Vácra.

Az NB I. előző szezonjának 4. helyezettje, a Balatonfüred már a mérkőzés elején jelezte, hogy a távozóik ellenére idén is komolyak a szándékaik. Mivel a fürediek előrehozott bajnokit játszanak a Veszprémmel, senki sem csodálkozott azon, hogy "élesebbek" voltak Zsiga Gyula gárdájánál, amelyből sérülés miatt ezúttal Lendvay és Topic hiányzott. Amikor a hazai csapat is felpörgött (ebben két időkérés is segített), kiegyenlített lett a találkozó.

A Balatonfüred mélységben, a Vác szélességben védekezte jobban a hatosfalat, ezért Zdolikék inkább a távoli zónából, Tyiskovék pedig a vonalról voltak eredményesebbek. Mindkét mester igyekezett sokat cserélni, és egészen a találkozó lefújásáig űzte-hajtotta a csapatát. A lábak és a kezek azonban még gyorsabbnak bizonyultak a fejeknél, ezért a támadásokba itt is, ott is több hiba (sok lépés, rossz átadás, pontatlan lövés) csúszott, így - a nagy iram ellenére - viszonylag kevés gól esett.

Sajnálatos, hogy - a pénteki mérkőzéshez hasonlóan - ennek a találkozónak a végjátékára is jutott egy beálló-sérülés: a ziccerben kapura lövő Munkácsi vállát tépte ki egy füredi védőjátékos...

Folytatás jövő szerdán, Vácon, a megszokott időpontban, a Tatabánya ellen.

 

Váci KSE - Balatonfüredi KSE 20-22 (9-14)

Váci KSE: Drissi(k) - Vasic 1, Bartók 1, Törteli 2, Tyiskov, Pavlovic 4, Popovic 4(4). Csere: Vitáris, Ulicsinyi (k) - Ménfői 3, Chychykalo 1, Koller 3, Munkácsi 2, Császár.

Edző: Zsiga Gyula


AJáNLOTT VIDEó

 

 

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS

Hely

Csapat

PONT

1

MOL-Pick Szeged 22

2

Telekom Veszprém 20

3

FTC-HungaroControl 14
4 HE-DO B.Braun Gyöngyös 13

5

Grundfos Tatabánya KC 12

6

Csurgói KK 11
7 Balatonfüredi KSE 11

8

Sport36-Komló 10

9

SBS-Eger 9
10 Dabasi KC VSE 7

11

Mezőkövesdi KC 5

12

Budakalász KZRT 4

13

Orosházi FKSE 3

14

Váci KSE 1
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK