FŐMENÜ
MENÜ
2016-11-28

Hazai rendezés

Szombaton reggel hazai környezetben léptünk pályára az U14-s gyermekbajnokság 5. fordulójában. A saját rendezés előnyeként az első és az utolsó mérkőzés volt a miénk.

A tornát az Elektromos csapatával nyitottuk. A végig feszült mérkőzést egy fantasztikus utolsó 10 perccel nyertük meg, így a fiúk végre megérezték az "igazi" győzelem ízét. Nagyon jó volt látni, hogy szeretnének törleszteni az Elektromostól elszenvedett korábbi vereség miatt és most a végjátékban is helyén volt a szívünk, és a fejünk.

Bp.Elektromos SE - Váci KSE 21-23 (14-11)

Váci KSE: Bíró (k) - Pálffy 3, Kocsis 4, Bene 3, Alföldi 2, Szőnyi 1, Juhász 3. Csere: Szigetvári (k) - Palotai, Zeller 1, Pálinkás 4, Rezessy 1, Vili, Rózsa 1. Edző: Fülöp Andrea

A második mérkőzésünk, a torna záró meccse volt, azzal a Ferencvárossal, amely kiemelkedő teljesítményt nyújt ebben a mezőnyben, mind fizikálisan, mind játéktudásban. Célunk nem lehettet más, mint, hogy felszabadultan játsszuk a saját játékunkat és a legutóbb elszenvedett nagy arányú vereség mértékét csökkentsük.

Nagyon jól indul a játék, az elején szép megoldásokkal szépen tartottuk magunkat, az egyre több technikai hiba megbosszulta magát és gyors indítás gólokkal ellépett tőlünk ellenfelünk. Védekezésünkben benne volt az akarat, de a fizika fölény teljesen felőrölt bennünket. A végén annak örülhettünk, hogy több gólt tudtunk lőni erős ellenfelünknek, mint a legutóbbi találkozónkon és a kitűzött cél, vagyis az, hogy csökkentsük a különbséget a két csapat között sikerült.

FTC-KN - Váci KSE  36-18 (19-8)

Váci KSE: Bíró (k) - Pálffy, Rezessy 3, Pálinkás 3, Alföldi 8, Szőnyi, Juhász. Csere: Szigetvári (k) - Palotai, Zeller 2, Bene 1, Kocsis 1, Vili, Rózsa. Edző: Fülöp Andrea


AJáNLOTT VIDEó

 

 

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS

Hely

Csapat

PONT

1

MOL-Pick Szeged 22

2

Telekom Veszprém 20

3

FTC-HungaroControl 14
4 HE-DO B.Braun Gyöngyös 13

5

Grundfos Tatabánya KC 12

6

Csurgói KK 11
7 Balatonfüredi KSE 11

8

Sport36-Komló 10

9

SBS-Eger 9
10 Dabasi KC VSE 7

11

Mezőkövesdi KC 5

12

Budakalász KZRT 4

13

Orosházi FKSE 3

14

Váci KSE 1
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK