FŐMENÜ
MENÜ
2017-10-18

Kétszer ugyanabba a folyóba ne...

A Magyar Kupa 2. fordulójában csapatunk szerda este Üllőn az NB I/B-s Vecsés csapata ellen lép pályára. A mérkőzésnek magasabb osztályú csapatként mi vagyunk az esélyesei, de nem árt felidézni az ez év februári, a szintén másodosztályú FTC elleni kupabúcsúnkat, mert sok hasonlóságot lehet felfedezni azzal az összecsapással.

Akkor is, és most is egy nem túl fényes bajnoki szereplésből érkeztünk a mérkőzésre, bár ezúttal örülnénk, ha már a tavalyi szituációban lehetnénk. A Vecsésben is, csakúgy, mint az FTC-ben sok korábban Vácon sikereket elért játékos szerepel, ráadásul szerdai ellenfelünknél négyen (Simányi, Kökény, Vitáris, Lendvay) éveken keresztül alapjátékosai voltak a Váci KSE-nek, míg Munkácsi és Horváth is több szezont töltött el nálunk.

Persze mindezek nem előre kifogások, csak tények, mert a csapatok által elvégzett edzésmunkának a pályán is realizálódnia kell, de ezúttal mindenképpen számítanunk kell arra, hogy nem egy könnyed esti szórakozás vár ránk.  Ugyanakkor az eddigi bajnoki szereplésünk miatt nekünk mindennél fontosabb lenne a siker, mert a hat vereség okozta pszichés terhet, csak egy tétmeccsen elért győzelem tudná csökkenteni.


AJáNLOTT VIDEó

 

 

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS

Hely

Csapat

PONT

1

MOL-Pick Szeged 22

2

Telekom Veszprém 20

3

FTC-HungaroControl 14
4 HE-DO B.Braun Gyöngyös 13

5

Grundfos Tatabánya KC 12

6

Csurgói KK 11
7 Balatonfüredi KSE 11

8

Sport36-Komló 10

9

SBS-Eger 9
10 Dabasi KC VSE 7

11

Mezőkövesdi KC 5

12

Budakalász KZRT 4

13

Orosházi FKSE 3

14

Váci KSE 1
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK