FŐMENÜ
MENÜ
2018-03-13

Szigetszentmiklós két arca

Vasárnap Zsámbékon rendezték meg az U9-es kisikolás bajnokság soron következő mérkőzéseit. Mivel régen volt már fordulónk, ezért a fiúk nagyon várták az újabb megmérettetést. Betegségek miatt összesen csak nyolcan tudtunk elutazni, de annál elszántabbak voltunk.

Első mérkőzésünket a Szigetszentmiklósi KSK Szebenivel játszottuk. Már az első percekben kiderült, hogy ez a mérkőzés kiváló lehetőség lesz gyakorolni azt, amit edzéseken tanultunk. Az ellenfél nem tanúsított nagy ellenállást., így egy sima mérkőzést játszottunk, ahol mindenki bőséges játéklehetőséget kaphatott.

SZKSK Szebeni-Váci KSE 1-16 (0-6)

Csapat tagjai: Szabó Márk, Kiss Dávid, Csörögi Máté, Katona Barnabás 2, Czombos László 3, Simon Vince, Solymos Levente 7, Simon Dárius 4.


A második mérkőzést a SZKSK Csokonai csapatával játszottuk. Itt már a bemelegítésnél látható volt, hogy egy rutinosabb és ügyesebb gyerekekből álló csapat lesz az ellenfelünk. Balsejtelmeinknek megfelelően kezdődött a mérkőzés. Az első félidőben nem találtuk a helyünket a pályán, ennek is betudható hogy a szünetig 1 gólt lőttünk, viszont 11-et kaptunk. A második játékrészben viszont csodálatosan, csapatként küzdöttek a gyerekek, hiszen míg az ellenfél csak 3 gólt tudott szerezni, mi az első félidei 1 gólhoz képest, további 8-at lőttünk. Természetesen ez sem volt elég ahhoz, hogy nyerjünk, de ahhoz igen, hogy csapatból és küzdésből jelesre vizsgázzanak a fiúk.

SZKSK Csokonai-Váci KSE 14-9 (11-1)

Csapat tagjai: Szabó Márk, Kiss Dávid, Csörögi Máté, Katona Barnabás 1, Czombos László 2, Simon Vince, Solymos Levente 4, Simon Dárius 2.


AJáNLOTT VIDEó

 

 

 

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS

Hely

Csapat

PONT

1

MOL-Pick Szeged 22

2

Telekom Veszprém 20

3

FTC-HungaroControl 14
4 HE-DO B.Braun Gyöngyös 13

5

Grundfos Tatabánya KC 12

6

Csurgói KK 11
7 Balatonfüredi KSE 11

8

Sport36-Komló 10

9

SBS-Eger 9
10 Dabasi KC VSE 7

11

Mezőkövesdi KC 5

12

Budakalász KZRT 4

13

Orosházi FKSE 3

14

Váci KSE 1
FŐ SZPONZORAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

MÉDIAPARTNEREK